Kirsten siger:

"Jeg føler mig fuldstændig forstået af og tryg ved Julie. Hendes rolige nærvær er fundamentet for, at jeg kan åbne for de sværeste og mest smertefulde ting. Julie fører mig sikkert, så jeg tør se det i øjnene og forstår at det er ok, - at jeg er ok, - faktisk værd at passe på.
Julie formår på forunderlig vis at vække alle mine nervebaner, så vi i fællesskab kan fjerne de tillærte beskyttelsesstrategier. Hun giver mig nye redskaber, der giver mig mulighed for at leve og ånde friere!"

INDIVIDUEL TERAPI

Her er mulighed for at arbejde med gamle eller nye problemstillinger, sår på sjælen, traumer, kriser, sorg, angst, vrede, skam, depression, stress og/eller hvad der ellers fylder dit liv lige nu.

Vi har stort set alle oplevet, at de betydningsfulde voksne omkring os ikke så vores behov, ikke mødte os på den måde, vi havde brug for, eller det der er værre, direkte svigtede eller lavede overgreb på os, hvorved noget i os lukkede i. Dette sætter sig dybt i kroppen og er med til at danne det billede af os selv, som vi bærer videre med os ud i livet.

Denne lukken af i hjertet og det negative selvbillede, kan give os mange forskellige problematikker i forskellige grader.

I individuel terapi arbejder jeg grundlæggende ud fra, at hjælpe dig med at finde dine indre ressourcer og livsenergi, så du derfra kan finde et ståsted, hvorfra det svære kan rummes.

Ved hele tiden at mærke efter følelser og sansninger i kroppen, kommer man i en dybere kontakt med, hvad der forhindrer en i at mærke livet. Ved at lade denne forhindring-om det er ubearbejdet smerte, sorg, vrede, traume eller andet- blive mærket og sanset, rummet og accepteret, kan det forvandle sig til de følelser vi længes efter, ro, glæde, kærlighed m.m.

Jeg arbejder ud fra en humanistisk tankegang, bl.a. med at gøre dig mere bevidst om, hvilke uhensigtsmæssige handlingsmønstre, der styrer dit liv, bryde med disse mønstre, blive motiveret til at lave positive forandringer, udvikle de nødvendige kompetencer, samt integrere de sider af dig selv, som er nødvendigt for at blive et helt og afbalanceret menneske.